sobota, 10. marec 2012

Top Lektoriranje diplomskih nalog

Storitev, ki se ukvarja s slovnično in slogovno pravilnostjo besedila se imenuje Lektoriranje. Od vseh ponudnikov se pričakuje najvišja kakovost izvedbe ali z drugimi besedami stranka želi Top lektoriranje.

Nič kaj drugače ni, ko gre za Lektoriranje diplomskih nalog. Top lektoriranje diplomskih nalog dobimo pri skoraj pri vseh, ki imajo ustrezno izobrazbo in izkušnje iz strokovnega področja. Razlika je samo v dodatnih storitvah zaradi katerih lahko rečemo, da je to res top izvedba.

Postopek od povpraševanje do izvedbe za top lektoriranje diplomskih nalog je sledeč:
1. Stranka pošlje povpraševanje iz katerega je razvidno številko znakov brez presledka.
2. Na podlagi povpraševanje se pošlje točna ponudba in za naročilo se samo z odgovorom potrdi ponudba. Takoj za tem gre naloga v lekturo.
3. Ko lektor konča z lektoriranjem pripravi še eno različico diplomske naloge v kateri so vidni popravki. Top lektoriranje je v tej fazi končano, stranka pa dobi popravljeno besedilo, ko poravna račun.

Top izvedba pa poleg lektoriranja diplomskih nalog zajema tudi oblikovanje v skladu z navodili šole, prevod povzetka, tisk in vezavo. Tisk se izvede na pripernem papirju za diplomske naloge, vsekakor pa ni primerljiv s kakovostjo papirja npr. za foto knjige. Seveda je končna cena v primeru, da se vse storitve naročijo na enem mestu bistveno nižja kakor v primeru, da se vsaka od njih naroči drugje.

Naj omenim, da se povsem na koncu izda tudi potrdilo o lektoriranju in po želji tudi potrdilo o ustrezni izobrazbi lektorja.