sobota, 25. september 2010

Lektoriranje 080foto

Lektoriranje 080foto.si opravlja storitve namenjene študentom diplomantom. Ukvarja se z Oblikovanjem in Lektoriranje Diplomske Naloge. Potrebe po Lektoriranju diplom so čedalje večje, deloma tudi zaradi uvedbe bolonjskega sistema in čedalje večjega zanimanja za študij. Ker v večini podjetij za opravljanje bolj odgovornih funkcij zahtevajo ustrezno izobrazbo se za izredni študij na univerzi ali na privatni fakulteti odloča veliko starejših ljudi, ki imajo odlično možnost za napredovanje ali pa je to pogoj, da obdržijo isto delovno mesto še naprej.
Lektoriranje Diplomskih Nalog se opravi najkasneje v roku 3 dneh, to pa je za marsikoga zelo priročno, če lovi zadnji rok za oddajo diplome oz. v tehnični pregled.

Če bi se študentje sami odločali za lekturo bi sigurno bilo povpraševanje za 50% ali več manjše a je glede na večletni trud tekom študija več kot smotrno svoje končno delo še slovnično pregledati. Tudi študentje slovenistike (bodoči lektorji) na koncu svoje izobrazbe dajo Diplomsko Nalogo lektorirati.
Še vedno smo ljudje, ki delamo napake in dejstvo je, da avtor Diplomske Naloge podzavestno, zaradi večkratnega pregleda avtomatsko spregleda določene napake, zato je Lektoriranje Diplomske Naloge za študente slovenistike več kot zaželjeno.

Res je, da imamo Word oz. druge programe za pisanje besedil, ki nas opozarjajo, kadar nastane tipkarska napaka, a pri sestavljanju celotnega stavka ni učinkovit.

Če potrebujete Oblikovanje in Lektoriranje Diplomske Naloge je 080foto.si s svojim strokovnim znanjem tu za vas:)