torek, 31. avgust 2010

Foto storitve

Foto storitve zajemajo širok spekter iz Foto področja. V ta sklop lahko dodamo profesionalne fotografske storitve, kot so spremljanje na raznih prireditvah kot so poroke, rojstni dnevi, obletnice, jubileji, pogrebi, storitve za podjetja (slikanje izdelkov za splet ali katalog), slikanje modelov ...

Ker imajo fotografi veliko izkušenj z obdelavo slik v elektronski obliki vam lahko tudi pomagajo pri izdelovanju Foto knjige. V zadnjih 10 letih je tehnologija fotoaparatov hitro napredovala s tem se je povačala sama uporaba in zaloga fotografij. Na žalost pa za fotografije višjega razreda oz. boljše kvalitete potrebujemo boljšo tehnologijo, ki pa se začne nekje pri 700€. Ravno zaradi tega si večina ne privošči takšnih fotoaparatov pa še dodatno Foto znanje je potrebno za kvalitetne fotografije.
Še en razlog več, da za posebne trenutke najamemo profesionalne fotografe, ki imajo ustrezno opremo in znanje.

V zadnjem času, ko so postale Foto knjige zelo popularne se je Foto znanje uporabnikov povečalo do te mere, da lahko sami manipulirajo in obdelujejo svoje forografije.

Za lastne potrebe in manjše projekte najdemo video “tutoriale” oz. na spletnem portalu Youtube, ki so lahko v veliko pomoč.

Za vse ostale storitve pa najbolje, da najamete profesionalnega fotografa.