torek, 10. avgust 2010

080 številka je kul

080 številka je kul

080 številke so že od svojega prihoda do danes še vedno kul. Čedalje več podjetij uporablja brezplačno številko za potencialne kupce oz. za brezplačno svetovanje obstoječim strankam.
Najbolj klicane 080 številke so danes, kadar gre za telekomunikacijske storitve. Primer takšnih storitev je 080 Simobil za pomoč uporabnikom ali 080 Telekom telefonija in internet.

No ja, roko na srce telefonski operaterji so praktično brez stroškov takšnih brezplačnih številk, edini strošek pri tem je plača delavca, ki dviguje klice. Na tak način imajo nekateri prednost pred drugimi.
Tudi za manjša podjetja je takšna vpeljava Brezplačne številke zanimiva saj ne predstavlja velikega stroška, klice pa na začetku, ko je frekvanca klicev manjša preusmeriš na mobilni telefon.

S takšno majhno potezo bo podjetje na zunaj delovalo še večje, ne glede na samo velikost podjetja.
Je pa zanimivo, da kljub rasti podatkov objavljenih na spletu še vedno raste število podjetij, ki zakupijo 080 Brezplačne številke. Kakor koli je uporaba takšne številke za podjetje strošek in se bo v prihodnosti delalo na čim bolj kvalitetnih podatkih preko spletnega sistema. Če bo uporabnik dobil vse informacije tam bo tako on, kot podjetje zadovoljno.
Od tega smo še daleč in tudi vseh storitev se neda popolnoma prenest na splet, kot npr. pomoč pri težavam z dostopom na internet ... zato takšne številke nikoli ne bodo izumrle.

Bodite pozorni in čim bolj izkoriščajte Brezplačne številke 080.